Ejendomsservice i Esbjerg og Omegn

WPS Group i Esbjerg leverer professionel ejendomsservice til alle typer ejendomme med over 20 års erfaring. Vi tilbyder en bred vifte af services, der dækker alt fra viceværtservice og vedligeholdelse til rengøring og pleje af fællesarealer. Vores dedikerede team sikrer, at din ejendom altid fremstår velholdt og funktionel, uanset om det er boligforeninger, erhvervsejendomme eller private ejendomme. Med fokus på kvalitet og pålidelighed er WPS Group din lokale partner inden for ejendomsservice i Esbjerg og omegn.

Kontakt os i dag for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine behov inden for ejendomspleje.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Ejendomsservice tilpasset dine behov

Ønsker du pålidelig og professionel ejendomsservice? Hos WPS Group tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til din ejendom. Vi leverer omfattende ejendomsservice til både boligforeninger, erhvervsejendomme og andre ejendomstyper, der har behov for en erfaren vicevært, ejendomsadministrator eller pedel.

Med over 20 års erfaring inden for ejendomspleje og vedligeholdelse leverer vi totalløsninger til erhvervskunder i Esbjerg, Bramming, Varde og omkringliggende områder. WPS Group er din pålidelige partner, der sikrer, at din ejendom altid er i topform.

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Vores ejendomsservice dækker alt fra trappevask, rengøring af opgange og klargøring af flyttelejligheder til håndtering af kommunikationen med håndværkere og daglig dialog med beboere. Vores omhyggelige og erfarne ejendomsadministratorer sikrer, at alle de daglige opgaver bliver udført til perfektion, så ejendommen fungerer optimalt hver dag.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Kontakt os

Ejendomsservice firma i Esbjerg

Professionel Ejendomsservice i Esbjerg

Vi tilbyder også håndtering af mindre reparationer og håndværksopgaver, udskiftning af lyskilder, vedligeholdelse af låse, dørpumper og meget mere. Vores ejendomsservice skræddersyes efter dine specifikke behov, og vi tilpasser løbende aftalen for at sikre, at den altid opfylder eje

Få et uforpligtende tilbud på viceværtservice

Kontakt os i dag for at få mere information om vores priser og drøfte dine ønsker og behov vedrørende viceværtservice, alt-mulig-mand eller handymand. Vi besøger gerne ejendommen for at få et indblik i opgavernes omfang. Herefter udarbejder vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på vores pedel- eller viceværtservice.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opretholde en velfungerende og velplejet ejendom.

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os

Vicevært service i Esbjerg
Vi søger for vedligehold af udenomarealer og vinduespolering for Kaj Lykke Golfklub i Bramming.

Kaj Lykke Golfklub


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.