Viceværtservice i Esbjerg & omegn

WPS Group i Esbjerg tilbyder professionel viceværtservice til alle typer ejendomme med 20 års erfaring

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Viceværtservice på dine vilkår

Ønsker du en pålidelig og professionel viceværtservice? Hos WPS Group kan vi hjælpe med at passe din ejendom. Vi tilbyder omfattende ejendomsservice til beboelsesejendomme og andre typer ejendomme, der har behov for en dygtig vicevært, gårdmand eller pedel.

Med mere end 20 års erfaring inden for rengøring og service leverer vi totalløsninger til erhvervskunder i Esbjerg, Bramming, Varde og mange andre områder.

Få et uforpligtende tilbud

Vores viceværtservice omfatter alt fra trappevask, rengøring af opgange og klargøring af flyttelejligheder til håndtering af kommunikation med håndværkere og daglig dialog med beboerne. Vores pertentlige og grundige viceværter sikrer, at alle de daglige opgaver bliver udført til perfektion, så hverdagen fungerer gnidningsfrit.

Lad os tage en uforpligtende snak. Kontakt os

Ejendomsservice firma i Esbjerg

Professionel viceværtservice i Esbjerg

Vi kan også håndtere mindre reparationer og håndværksopgaver, udskiftning af lyskilder, vedligeholdelse af låse og dørpumper med mere. Vi skræddersyr vores viceværtservice, så den passer til dine specifikke behov, og vi tilpasser aftalen løbende for at sikre, at den altid matcher ejendommens aktuelle krav.

Vores viceværtservice inkluderer blandt andet: småreparationer, vinduespudsning, opsætning af navneskilte, daglige tilsyn med ejendommen, vedligeholdelse og service af fælles udearealer, vedligeholdelse og service af indendørs fællesarealer og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på viceværtservice

Kontakt os i dag for at få mere information om vores priser og drøfte dine ønsker og behov vedrørende viceværtservice, alt-mulig-mand eller handymand. Vi besøger gerne ejendommen for at få et indblik i opgavernes omfang. Herefter udarbejder vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på vores pedel- eller viceværtservice.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opretholde en velfungerende og velplejet ejendom.

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os

Vicevært service i Esbjerg
Vi søger for vedligehold af udenomarealer og vinduespolering for Kaj Lykke Golfklub i Bramming.

Kaj Lykke Golfklub


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.